Direkt från hjärtat.

Direkt Fran Hjartat Top

För ungefär tre år sedan ändrade våra nordiska dotterbolag Ving, Spies och Tjäreborg sitt utseende och bytte symbol till ett hjärta, som vi brukar kalla för ”The Sunny Heart”. Ingen stor sak, tänker du kanske, men för oss betydde det mycket. Det var ett sätt för oss att visualisera allt det vi står för. Som att det ska vara tryggt att resa med Ving, och att vi hela tiden strävar efter att vara personliga och nytänkande. Vår ledstjärna har i över 30 år varit att våra gäster ska uppleva de bästa veckorna på året när de reser med oss. Därför låter vi hjärtat vara med i allt vi gör.

Att låta hjärtat bli den gemensamma symbolen var en succé. Vi som företag har blivit synligare, det har blivit tydligare vad vi står för och sedan oktober 2013 är ”The Sunny Heart” en symbol för hela vår koncern, Thomas Cook Group.

Alla våra gäster, i alla länder, kan nu lättare känna igen Thomas Cook överallt där vi finns. Från hemsidor, butiker och reklam till flygresor, transfers och hotell. Genom att arbeta närmare tillsammans med våra systerföretag i gruppen hoppas vi kunna ge dig ännu bättre semesterupplevelser. Och då krävs det att hjärtat är med.

Vi har tagit fram en film om vad hjärtat står för, och varför vi gör den här förändringen. Filmen har visats internt för alla som jobbar på Thomas Cook i Norden, och även du kan se den här nedan.

Magnuswikner

Magnus Wikner
VD, Thomas Cook Northern Europe

Bildexempel

Collage Heart 2

 

Film